Magic Letters

Často kladené otázky

V našom portfóliu nájdete predovšetkým knihy anglického vydavateľstva Usborne Publishing Ltd., tiež Penguin Random House UK, Quarto, Twirl, Abrams Books, Dorling Kingsley, Nosy Crow a mnohých ďalších zahraničných vydavateľstiev, či značiek. Ponuku  postupne rozširujeme aj o naše krásne slovenské vydavateľstvá. Sme radi, že prostredníctvom nášho kníhkupectva podporujeme aj samovydavateľov a ich krásne knižky 🙂

V takomto prípade nás, prosíme, kontaktujte prostredníctvom kontaktného formulára alebo e-mailu na info@magiclettersechb.sk a dohodneme sa.

Pokiaľ je kniha, o ktorú máte záujem skladom u distribútora, je možné ju pre Vás objednať. Dodanie sa ale môže predĺžiť. Prosíme, kontaktujte nás prostredníctvom kontaktného formulára alebo e-mailu na info@magiclettersechb.sk a dohodneme sa.

Určite áno a s veľkou radosťou. Stačí, ak nás budete kontaktovať prostredníctvom kontaktného formulára alebo e-mailu na info@magiclettersechb.sk a napíšete nám Vašu predstavu, prípadne, čo má rado Vaše dieťatko a približne jeho vek.

Chceme, aby Vám knihy robili radosť čo najskôr, preto odosielame Váš  balíček hneď po pripísaní peňažných prostriedkov na účet. Najneskôr nasledujúci deň. Objednávka Vám môže byť doručená:
  • Slovenskou poštou ako balík na poštu za 3,90 €
  • Packetou do zvolenej výdajne za 3,50 €
  • Packetou – kuriérom na adresu za 5,50 €
  • Osobný odber je možný po predchádzajúcej dohode
  • Pri nákupe nad 70,-€ doprava do zvolenej výdajne Packety zadarmo
Pre úhradu Vašej objednávky si môžete zvoliť jeden z nasledujúcich spôsobov: 
  • Platba kartou
  • Bankový prevod
  • Dobierka uhradená kuriérovi Packety, resp. vo výdajni Packety. V tomto prípade je ale dobierka spoplatnená sumou 1,50 € (platí pre SR aj ČR)

Do ČR určite áno prostredníctvom Packety. Vybrať si môžete buď dodanie do Vami zvolenej výdajne Packety za 4,- € (pri nákupe nad 70,-€ zadarmo) alebo kuriérom Packety na adresu za 6,50 €. V prípade iných krajín je možné dohodnúť sa prostredníctvom kontaktného formulára alebo e-mailom na info@magiclettersechb.sk

V prvom rade sa Vám ospravedlňujeme, keďže všetky knihy prechádzajú u nás kontrolou pri príchode od distribútora a aj pri odosielaní objednávky. No sme len ľudia. V tomto prípade nás, prosíme, kontaktujte telefonicky alebo e-mailom na info@magiclettersechb.sk. Ďalším krokom je vyplnenie reklamačného formulára. Poškodenú alebo nefunkčnú knihu zabaľte a pošlite na naše sídlo: Veronika Jankovská – Magic Letters-ECHB, 962 12 Stožok 422. Viac informácií nájdete v Reklamačnom poriadku ako súčasti Obchodných podmienok. 

Ak máte záujem zahrnúť do svojej ponuky knihy od vydavateľstva Usborne, kontaktujte nás na našej e-mailovej adrese: info@magiclettersechb.sk, kde vám poskytneme všetky informácie.

Pokiaľ je to v našich silách, radi sa zúčastňujeme rôznych knižných veľtrhov a detských festivalov, kde sa môžeme s vami o knihách porozprávať, odporučiť vám a vy si ich zároveň prelistovať, ovoňať a vidieť ich v plnej kráse. Ak viete o nejakom podujatí vo vašom okolí alebo ste Materská škôlka, určite nám napíšte a my sa radi zúčastníme. 

Akcie, zľavy a novinky na váš e-mail

Zľava 10% pre nových zákazníkov. Prihláste sa na odber noviniek a my vám zašleme zľavový kód.

*Prihlásením na odber noviniek súhlasíte so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Prihlásenie